18 Şubat 2014 Salı

Spritüalist Tehlike (Ruhçuluk)

   Selam hacılar, bu yazıda son zamanların yeni modası spiritüalizm (ruhçuluk) denen zımbırtının ne olduğundan bahsedicem,aslında bunun hakkında yazmayacaktım ama yakın çevremde ne kadar çok insanın bunlara kandığını görünce dayanamadım ,lan hani şu pozitif enerji gönderiyonuz ya uzaya haa işte o zımbırtı,yeşil çayını doldur da gel konuya uygun olsun entel görünürsün hem ofiste hadi başlıyoruz.
  Şimdi çok eskilere gitmeden iki kitap adı vericem size gerçi araya birkaç kitap daha sıkıştırdılar ama fazla tutmadı, birincisi The Secret. Kapitalizm,,bu furya için öylesine büyük bir bütçe ayırdı ki, bu kitabı dünyada neredeyse duymayan kalmadı. Hatırlarsınız büyük kitapevlerinin çok satanlar listesi tamamen bu kitapla doluydu. Sokakta, okulda, televizyonda herkes bu kitaptan bahsediyordu (bu aslında bir reklamcılık tekniğidir.insanlara empoze etmek istedikleri konuyu her yerde karşılarına çıkarırlar.böylece o mesaj, insanın bilinçaltına yerleşir. The secret projesinin vermeye çalıştığı mesaj şuydu: Arzuladığınız şeyi evrenden isteyin, o size verecektir,ALLAH tan falan istemeye gerek yok siz bi seslenin pozitif içten olsun,Allah’tan başka bir güç var,HAŞA, ondan isteyin, o size istediğinizi verecektir,burda başka güçten kasıt  şeytandan başkası değil. Satanizm ilkeleriyle birebir örtüşen bu felsefeyi insanlara empoze etmek için Deccal, yardımcıları vasıtasıyla çok büyük bütçeler harcadı. Bunun sonucu olarak bir çok insanı, en büyük günah olan şirk’e bulaştırdı.
  Fakat The Screet fazla uzun ömürlü olmadı.Şeytani kapitalizm boş dururmu durmaz tabikide arkadan yenisi türedi, kitapçılarda çok satanlar raflarında hemen yerini aldı çoğunuzda aldı okudu ya meraktan ya umutsuzluktan yada bilerek,yanlış anlamayın kimseyi suçladığım falan yok maksat Uyandırmak amme hizmeti bizimki :) hadi devam bakalım neymiş bu yeni pozitif.
   Beki İkala Erikli’nin yazmış olduğu “Meleklerin gücü, meleklerle yaşayın, meleklerle geçmişinizi şifalandırın” Son zamanlarda büyük bir kitapevine girdiyseniz, çok satanlar rafında bu tür kitapları mutlaka görmüşsünüzdür.
Kitabın felsefesi secretla benzer: Arzularınızı meleklerden isteyin, başınız sıkışınca meleklerden yardım talep edin . The secret’da evrenden yardım istiyorduk, şimdi ise meleklerden evren tutmadı melekleri verelim. Ortada Allah'dan yardım istemek yok yine, Yine bir Allah’ı geri planda bıraktırma projesi, yeni bir şirk bataklığı.
  Şimdi kimmiş bu aşmış yazar ablamız bir bakalım inceleyelim.
“ Robert Kolej ve Boğaziçi İşletme’yi bitirdikten sonra 13 yıl üst düzey yönetici olarak, Procter & Gamble Türkiye, Almanya, İsviçre, Hollanda ve İngiltere’de çalıştım…Procter & Gamble İngiltere’deki yöneticilik dönemlerinde  “Coaching for Performance” ekolunun kurucusu Sir John Whitmore’dan ve 1964 Yaz Olimpiyatlari’nda altın madalya alan David Hemery’den Executive Coaching ve Collin Reeve’den NLP Practitioner/Business NLP eğitimleri aldım”
“Heidelberg’de CTI (Coaches Training Institute)’un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladım. Kariyerime oğlum için ara verdiğim dönemde, uluslarası danışmanlık ve yaşam koçlugu yaparken spiritüellikle yeniden tanıştım. ‘Zero Limits’ adlı kitapta söz edilen Hawaii’li şaman Dr.Ihaleakala Hew Len’den aldığım Ho’oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliğim ve kariyerim boyunca bir kenara attığım içsel rehberliğime yeniden kavuşmaya başladım.”
  Sen dünyanın en büyük şirketlerinde üst düzey yönetici olarak çalış,sonrada dur ben aydınlanayım bi diye en üst seviye şamanlara koştur, cnm benim neyse devam.
“12 sene yurt dışında yaşadıktan sonra 2009′da İstanbul’a döndüm. İstanbul’da ve farklı illerde Meleklerle Yaşamak© Ekibi ile birlikte Meleklerle İletisim Kurma eğitimleri veriyor, yeni kitaplar yazıyor ve ben geliştikçe, öğrendiklerimi sizlerle paylaşıyorum. Goa yayınlarından çıkan ilk kitabım ”Meleklerle Yaşamak”, ilk bir buçuk yılında 100. baskısını geçti. Meleklerle ilgili yeni kitaplarım, melek kartlarım ve meditasyon/ruhsal şifa CD’lerim üzerinde çalışıyor, melek sohbetlerinde, etkinliklerde yüreklere dokunuyor, “Sanatİstanbul” adlı dergide ve  “Kırmızı” adlı e-dergide yazıyorum.”
   Bir dakika şimdi,sen işini gücünü bırak İstanbul'a tutacakmı tutmayacakmı belli olmayan bir kitap yazmaya gel,iş güç dediysem Sultanahmette turistik takı tezgahı değil arkadaş kadın Yurtdışında uluslararası bir şirkette üst düzey yönetici lan idrak ettimi beynin, ışığına tükürdüğüm.Demek ki kitabın tutacağını bir şekilde biliyordu. Ya da daha fenası belki de kendisine yüklenen misyon buydu…
Habertürk gazetesinde çıkan ropörtajından. (tamamını okumak isterseniz http://www.haberturk.com/yasam/haber/745611-melekleri-incelemek-icin-jaguarini-satti )

 - Sen Müslüman mısın?
Hayır, Musevi’yim ama bütün dinler aynı şeyi söylüyor.(Tabi tabi,)
-Meleklerden yardım istemek Allah’a şirk koşmak değil midir?
Hayır tam tersi. Zaten melekleri yanımıza yollayan Allah. Böylece Yaradan’a ve onun ışığına çok daha yakın oluyoruz. Allah’a dua edin, ama meleklerden de isteyin. Tabii insanlar “Allah’ım trafik çok sıkışık, şuracıkta bir park yeri olsun lütfen” demez.
- Sen diyor musun?
Eskiden demiyordum ama şimdi diyorum. İster Allah’tan isteyin, ister meleklerden fark etmez.(Nasıl farketmez,bildiğin şirk işte aynen de budur.)
 Bu yazar ablanın ilk imza günü nerede yapıldı biliyormusunuz,Trump Towers’da Bildiğiniz gibi Donald Trump dünyanın sayılı zenginlerinden ve masonik Bilderberg Toplantıları‘nın baş müdavimlerinden. İmza gününe gelen kalabalığa bakarsanız harcanılan paralar daha işin başında meyvelerini vermeye başlamış bile,ohaa lan komplocu seni dediğinizi duyar gibi oldum hee evladım buralar eskiden hep dutluktu zaten,devam  ediyoruz.
 “Melekler” projesi Türkiye’ye özgü bir proje değildir. Tek elden bütün dünyaya empoze edilmeye çalışılmaktadır. Yurtdışındaki birebir örnekler:
http://www.angeltherapy.com/index.php
http://www.hayhouse.com/details.php?id=5941
http://www.dianacooper.com/angels/
İşte bu projeyi yürüten şeytanın dostları…
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır.(Nisa-76)
 Ya işte dostlar Kuran da ne güzel bahsediyor değilmi bu işlerden,açıp okusanız bir Türkçe mealini göreceksinizde sülümanı,polatı, seyretmekten vakit yok tabi, bu dizi yarışma ıvır zıvır işine de gelicem bir gün beyinleriniz nasıl yıkanıyor belgeli belgeli dökücem önünüze hadi devam edelim son bir kaç şey yazıp bitiricem zaten.
  Kapitalistlerin en değerli varlıkları PARA  dır ve bu adamlar tek kuruşlarını bile sokağa atmazlar,bu ve bunun  gibi projelere milyar dolarlar döken bu hasta ruhlu insanların tek derdi sizi dinlerinizden kimliklerinizden uzaklaştırmak yeni bir düzene sokmak ki böylece sizi rahat rahat köleleri yapabilsinler bolca sömürsünler,Hegel’in diyalektiğine göre tez-antitez çatışmasından sentez ortaya çıkar. Bu kişiler İslam tezinin karşısına yeni antitezler getirerek dinde bir değişime, senteze yol açmak istiyorlar.
 The secret projesinin son bulduğu gibi, melekler projesi de son bulmak üzere şimdi Ashtar Sheran denen uzaylı İsa çıkmaya başladı karşımıza,ve inanan o kadar insan varki sanırsın akşam arif abilerde pilavlı sohbet yapmışlarda gelmiş sabah sana anlatıyor, Hey ALLA'ım sen sabır ver, Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkalım ebebeynler aman dikkat dışarıda değil artık çakallar evinizin bizzat içinde internet ile tv ile şarkılar ile benden bu kadar son olarak iki ayet ile noktayı koyayım hadi görüşürüz.

İçinizde öyle kişiler bulunmalı ki onlar, sizi hayra çağırsın, size iyiliği emretsin, sizi kötülükten vazgeçirmeye çalışsın ve onlardır kurtulanlar, muratlarına erenler. (Ali İmran-104)

Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.(Ali İmran – 54)


                                          Ashtar Sheran                           Beki İkala Erikli




1 yorum:

  1. savunmayın şu sübyancı sapık muhammeti...islam türk milletinin başına gelen en büyük beladır...dedikten sonra
    MASONLUK VE KABALA : KABALA KOVULMUŞ MELEK RAZİEL'İN İNSAN ÜSTÜ ÖĞRETİLERİNİ İÇEREN TILSIMLI,YAZILI BİLGİLERİ İÇERİR....BUNLAR HİPNOZ,ZİHİN KONTROL,İKTİDARLARA(PARA) HAKİM OLMAK,DÜNYA HAKİMİYETİ,BULUŞLAR....OLAYLARI ÖNCEDEN KESTİREBİLME YÖNTEMLERİ(MEDYUMLUK) YANİ BUGÜN KURDUKLARI YENİ DÜNYA DÜZENİ'NİN (DECCALİYET) GELİŞME AŞAMALARI........!!!!!!!!!!!! SONUÇTA ŞEYTANA İTAAT EDEREK BU BAŞARIYA ULAŞTILAR......!!!!!!!!!!!!!! İŞTE ZATEN DECCALİYET ŞAHLANDIĞI AN MESİH=MİKAEL ORTAYA ÇIKACAK......VE O AHİR ZAMANDAYIZ.....!!!!!!!!!! (NOT:İSLAMİ TARİKATLARIN VE TARİKATÇILIĞIN KÖKENİNDE MASONLUK TERTİBİ VARDIR...EBCED VE HAVAS İLMİ KABALİZİMDEN MELEZLENMİŞ ÖĞRETİLERDİR)......KABALİZMİN TARİHÇESİ : MÖ 4OOO NUH TUFANINA SEBEP GÜNAHLARI ÖĞRETEN DÜŞMÜŞ MELEKLERİN KADINLARLA EVLENMESİ VE ONLARDAN DOĞAN YARATIKVARİ İNSANLARIN YERYÜZÜNE ZULMETMESİ......MÖ 3000 FRAVUN RAHİPLERİNİN DÜŞMÜŞ MELEK RAZİEL'DEN KABALA'YI ÖĞRENMELERİ.....MÖ 1300 MUSA YOLUNDAN AYRILIP KABALİZMİN SEMBOLLERİNDEN BUZAĞIYA TAPAN(%0.03) 3000 KİŞİNİN BAŞKALDIRISI(MUSA 3 BİN KİŞİYİ İNFAZ ETTİRDİ VE BU SAYEDE MUSA YOLUNDAN GİDEN 1MİLYON YAHUDİNİN ÇÖLDE HELAK OLMASINI ÖNLEDİ) MISIRDAN 1-1.5 MİLYON KİŞİ GÖÇ ETTİ.......((0))MİLAT : HALKI HURAFELERDEN ARINDIRMAK İSTEYEN İSA MESİHİ KABALACILARIN ASTIRMASI...(İsa'nın vaadettiği gibi 3.gün kaya mezarında dirilmesi üzerine kabalacı ^sözde^hahamlar ''o asılmadı onun yerine bir başkası gösterildi'' yalanını uydururlar).....MS 610 DÖRDÜNCÜ YY.da HRİSTİYANLIĞA GEÇEN ROMA'NIN 6. YY. da YAHUDİLİĞİ YASAKLAMASI VE DOLAYISIYLA YAHUDİLİĞİN İÇİNDE KAMUFLE OLAN KABALİSTLERİN(%0.03) MUSEVİLİK BENZERİ YENİ BİR DİN KURDURMASI(MUHAMMEDİN KABALİST MASON sözde haham HOCALARININ ADLARI HALA MEVCUT)......MS 1099 KABALACILARIN TAPINAK ŞOVALYELERİ ADI ALTINDA YENİ BİR ORDU KURUP sözde HAÇLI SEFERLERİNİ BAŞLATMALARI.....MS 1300 TAPINAKÇILARIN(İSVİÇRE)BANKACILIK SİSTEMİNİ KURMALARI.....1492 DE TAPINAKÇILAR YÜZÜNDEN YAHUDİLERİN AVRUPADAN KOVULMASI SONUCU >>> 1534 KABALİSTLERİN CİZVİT TARİKATI ADIYLA TEKRAR ORTAYA ÇIKMASI VE GÜÇLENME DÖNEMİNE KADAR BU ŞEKİLDE UYKUYA ÇEKİLMESİ....... 1776 KABALİSTLERİN (LUCİFER'A ATFEN) ILLUMİNATİYİ KURMALARI........1789 FRANSIZ İHTİLALİ......1815 WATERLOO(NAPOLYON)...1839 ÇİN-AFYON...VE HONGKONG'UN ZAPTI....1861 AMERİKAN KUZEY-GÜNEY İÇ SAVAŞI....1914...1.DÜNYA....1917 RUS DEVRİMİ...1945...2.DÜNYA SAVAŞLARINI FİNANSE ETMELERİ.........2001...9/11...(yeni dünya düzeni)....2010.....BOP.....2013 IŞİD...>>>2017...???....>>>BUNDAN SONRA DUA EDİN MESİH GELSİN YOKSA HALİNİZ DUMAN......!!!!!!!!!
    (mason olduktan sonra çark edip bu videoları kaldıran adnan hoca'nın arşivinden) www.youtube.com/watch?v=RD2jS6g7WwE

    YanıtlaSil